Blog

DiVin Porcello - Sonkabár és Bistro

Admin I Hírek I 2016 JÚL 16 22:16

DiVin Porcello - a mediterrán sonkabár

Az Apáczai Csere János utcában, percekre a Váci utcától és a Vörösmarty tértől, Pest nyüzsgő, történelmileg is jelentős környékén található a Hotel Zenit Budapest Palace. Itt - hol máshol, mint a spanyol szállodalánc budapesti hotelének impozáns épületében - várja vendégeit a DiVin Porcello Sonkabár, amelyet a 2015. év egyik legjobb mediterrán éttermének is megválasztottak. Mostantól ez az egyedi autentikus pesti étterem is Partnerünk!

 

A spanyol szállodalánc 24 egységgel rendelkezik, melyek közül 21 Spanyolországban található. A spanyol vezetés politikája, hogy a szálloda mindig az adott város központjában helyezkedjen el, ideális és minőségi lehetőséget nyújtva mind a turistáknak, mind az üzleti úton lévőknek. Ehhez igazodva hozták meg döntést, hogy a budapesti hotel az Apáczai Csere János utcában nyissa meg kapuit, a 7. szám alatt, mely épület az 1810-es években kiépült Alsó-Dunasor klasszicista épületsor impozáns része, így tökéletes otthont nyújt az elegáns szállodának és a benne található étteremnek.

A Sonkabár a spanyol tapas bárok hangulatát idézi, amely kiegészül az olasz ízvilággal és ezt a mediterrán érzést lokalizálja a magyar tradíciók megjelenésével. 

"A BELVÁROS SZÍVÉBEN - exkluzív környezetben, egyedi ételekkel, megfizethető árakon

Ezen három nemzet hagyománya jelenik meg a sonka, felvágott és sajt kínálatban. Degusztációs ismerkedés részesei lehetünk, hiszen megkóstolhatjuk az említett tájak legkiválóbb sonkamestereinek, kézműves henteseinek, sajtmestereinek kiváló minőségű munkáit. A minőségi alapanyagokból évszázados hagyományokkal, kizárólag só felhasználásával, az idő múlásának jótékony hatását kihasználva készült pármai, san daniele, serrano és pata negra sonkák kóstolása egyedi élményt nyújt. 

A felvágottak széles választékán túl természetesen az Sonkabár melegkonyhai kínálata is első osztályú. Széles, minden igényt kielégítő az ételek választéka, ugyanakkor az étlap nem hosszabb, mint ami még kellemesen végig értelmezhető. Minden tételhez tökéletesen kiválasztott bor, illetve pezsgő párosul. A DiVinben kiemelkedő szakmaisággal történik a bor-, prosecco és pezsgőválaszték kialakítása, a szelekcióban is visszaköszön a három nemzet legjava.

A sonkák, felvágottak, sajtok, ételek, helyi pékáruk, gourmet kiegészítők, borok és pezsgők kiválasztásában nyugodtan rábízhatjuk magunkat a hely segítőkész, hozzáértő személyzetére. A kiemelkedő belvárosi elhelyezkedéshez méltó, exkluzív környezetet és kiemelkedő gasztronómiai élményt biztosít a Sonkabár, mely többször (2014, 2015) érdemelte ki a Tripadvisor certificate of Excellence elismerést.

Mindenkinek bátran ajánljuk, hogy legyen részese a Divin Porcello Sonkabár által meghirdetett új, modern gasztro trendnek! A Sonkabár ajánlatai már nálunk is elérhetőek - többek között erre is nagyon büszkék vagyunk, köszönjük! 

http://divinporcello.hu