Blog

Bistorant Kecskemét

Admin I Hírek I 2016 JÚL 20 22:12

Bistorant Kecskemét - kulináris élvezetek Kecskeméten

Rohamos fejlődéssel az ország egyik üzleti, gazdasági központjává váló Kecskeméten található a vidék mai napig talán legmodernebb szállodája, a Four Points by Sheraton Kecskemét. Komfort, innováció, elegancia találkozik a belvároshoz közeli nyugodt környezetben. Ezeket a stílusjegyeket hordozza magán a hotelben található Bistorant Kecskemét étterem is. A Sheraton managerével az étteremben találkoztunk. Két héttel a találkozót követően jelzett vissza a szálloda vezetése, hogy részükről is rendben van az együttműködés.

 

A szálloda Bistorant étterme mind a konyha minőségét, mind a szolgáltatás színvonalát tekintve tökéletes része a Sheraton élménynek, kiemelkedő szolgáltatást nyújt a szálló- és betérő vendégek részére.

A Bistorant egyszerre tiszteli, és működésének alapjának tekinti a hagyományokat, ugyanakkor tudatosan szakít is velük. Ennek a kettősségnek az eredményeként alakult ki saját stílusuk. A konyha mottója: ’Friss, Őszinte, Egyszerű’. Az alapanyag idénynek megfelelő, lehetőség szerint helyi kistermelőktől származik. A hazai és nemzetközi fogások, döntően klasszikusok, de az elkészítés és a tálalás modern technikája teszi őket újszerűvé.

Téves lenne azt gondolni, hogy a hely tipikus business étterem, amely csak üzleti ebédekre, megbeszélésekre, konferenciákra van berendezkedve. Zöldövezeti elhelyezkedése, nyáron terasza révén kiváló helyszíne családi, baráti ebédeknek, vacsoráknak, rendezvényeknek.

Szeretnénk, ha 2017-ben a Bistorant kedvezményes meghívásaival sok felhasználónknak szereznénk kellemes élményeket.

www.bistorant.hu/kecskemet/