Blog

Bistorant Szeged

Admin I Hírek I 2016 AUG 07 21:51

Bistorant Szeged - fiatalos bisztro a napfény városában

Fiatalos, lendületes vidéki étteremmel bővítettük Partnereink körét. Az egyetemváros illő környezetet jelent egy olyan fiatalos, modern megjelenésű és hangulatú, döntően fiatalokat megszólító étteremnek, mint a Bistorant Szeged. Mind a kínált ételek, italok, mind a programok ennek a jegyében kerültek kialakításra. Mivel szeretnénk országszerte a minőségi éttermek minél szélesebb körével együttműködni, nagy örömünkre szolgál, hogy 2017-ben a Bistorant Szeged vendégváró ajánlatait is közvetíthetjük felhasználóink felé!

 

Szeged neve mára már nem csak a napfénnyel forrt össze, hanem a fiatalsággal is. Bármelyik évszakban látogatunk a városba, diákok, egyetemisták, fesztiválózók csoportjait látjuk a kávézókban, sétálóutcákban, parkokban és a tereken. Nem képez kivételt ez alól a Szeged abszolút központjában található Széchenyi tér és Kárász utca sem. A Széchenyi tér az 1879-es nagy árvízet követő városkép kialakítás során nyerte el mai, végleges formáját és elhelyezkedését, a Kárász utca a 2000-es évek elején került felújításra. Az építészeti hagyományokat megőrizték és ötvözték némi mediterrán hangulattal.

A központi elhelyezkedés összes előnyét kihasználja a Bistorant Szeged is. Az Oroszlán utcában található étterem séta távolságra van mindentől, amit Szeged nevezetességei, látványosságai közé szokás sorolni, így az említett Kárász utcától is, valamint az egyetemi élet vérkeringésébe is tökéletesen illeszkedik. Elhelyezkedése teljes mértékben ideális mind a helyiek, mind a turisták számára.

A Bistorant egy 19. századi épületben kapott helyet, mely változatos története során volt fogadó, és a Tisza parti város művész életének kultikus centruma is. A Bistorant megnyitásával mondhatni, hogy az épület visszatért egykori funkciójához. A teljes felújítását követően a tulajdonosok célként tűzték ki, hogy az étterem olyan értékeket mutasson, olyan tartalmat nyújtson, mellyel összehozhatják a szegedi embereket. 

A fiatalos bisztro környezettel azonosul a hely konyhája is. Megújított étlappal várják a vendégeket, melyen a klasszikus étkezés élményét meghagyó 'nagy' fogások mellett helyet kaptak a modern, street food jellegű ételek is. A minőségre, a széles alapanyag választék frissességére kínosan figyelnek.

Legyen szó családi, vagy baráti étkezésről, Szeged belvárosában kötetlen környezetben, illeszkedve a város fiatalos hangulatához, minőségi fogásokkal várja vendégeit a Bistorant Szeged.

www.bistorant.hu/szeged/