Hogyan működik

Honlapunkon partner éttermeink által közvetlenül meghirdetett kedvezményes ajánlatokat találsz.
Az ajánlatok asztalfoglalásra irányulnak és teljes, ételfogyasztást is tartalmazó szolgáltatásra vonatkoznak.
Amennyiben valamelyik ajánlat megtetszik, szeretnéd lefoglalni, csatlakozz
szolgáltatásunkhoz egyszerű, ingyenes regisztrációval.A regisztrációt követően elérhetővé válnak a partnereink által meghirdetett ajánlatok, így lefoglalhatod a számodra, társaságod számára megfelelőt! Igyekezz, mert lehet, hogy más is pont azt az asztalt nézte ki, amit Te! Fontos az aktualitás:
a közzétett ajánlatok kizárólag a közzététel napjára és az azt követő naptári napra, 11:00-23:00 közötti idő intervallumra szólnak. Az ajánlatok mindegyike tartalmazza:

1) az ajánlatot meghirdető vendéglátó hely nevét, elérhetőségét,

2) az ajánlat érvényességének negyedórás pontossággal meghatározott idejét, tehát az asztalfoglalás pontos idejét,

3) az ajánlatban szereplő asztal létszámát,

4) az ajánlatban a partnerünk által felajánlott egyszeri kedvezmény mértékét, amely a fogyasztás teljes végösszegére értendő.

A foglalásodat e-mail üzenetben azonnal visszaigazoljuk és természetesen
az ajánlatot meghirdető éttermet is értesítjük,
hogy számíthatnak Rád! Az e-mailben szereplő egyedi kód birtokában
tudod az ajánlatot a helyszínen igénybe venni.
Partnereinkkel kötött megállapodás értelmében a meghirdetett időpontot meghaladóan 15 percig tartják fent számodra az asztalt, de arra kérünk, pontosan érkezz! Csak abban az esetben fogadj el ajánlatot, amennyiben ténylegesen el is tudsz/tudtok menni. Fair play! Amennyiben több esetben kapunk partnereinktől visszajelzést, hogy a foglalásoddal nem élsz, sajnos a regisztrációdat fel kell, hogy függesszük, végső esetben töröljük. Regisztrált felhasználóként folyamatosan értesítünk kiemelt ajánlatainkról, partnerkörünk bővüléséről, illetve megnézheted múltbéli foglalásaidat. Bízunk benne, hogy szolgáltatásunk igénybevételével kellemes élményeket közvetítünk Számodra!