Történetünk

Egy bátor gondolattól vezérelve arra az elhatározásra jutottunk, hogy némileg megfordítjuk az asztalfoglalás szokványos folyamatát. Eltökéltük, hogy felkeresünk számos, minőségi szolgáltatást nyújtó éttermet, és meggyőzzük őket, hogy ők ajánlják fel szabad asztalaikat a vendégek részére. Hozzánk hasonlóan sokan érdeklődnek a gasztronómia iránt, szeretnek étterembe járni, új helyeket, ízeket felfedezni, de nem tudnak, nem akarnak előre tervezni, vagy egyszerűen csak egy kis kezdőlökésre van szükségük.

Amennyiben magadra ismertél, az általunk közzétett ajánlatok Neked szólnak!

Szerencsére egyre több olyan hely van ma Magyarországon, amely a vendéglátás valamely elemében újat, minőségit, kiemelkedőt tud nyújtani. Legyen az egy letisztult, friss menüsor. Jó árértékarány. Gasztronómiai újdonság, vagy éppen újragondolt klasszikus étel. Kiemelkedő szakmai egyéniség, vagy éppen csak egyedi, minőségi alapanyag. Célunk, hogy megtöltsük az üres asztalokat, és Te megismerhess olyan helyeket, ahol eddig nem jártál, vagy visszatérhess olyan éttermekbe, amik már beváltak.

Látogass vissza gyakran, mert az ajánlatok folyamatosan frissülnek.

Partnereink körét országszerte folyamatosan, személyes kapcsolatteremtéssel bővítjük. Arra törekszünk, hogy olyan éttermekkel létesítsünk partnerkapcsolatot, amelyeket mi is szívesen látogatunk. Partnereink ajánlatai kizárólag a www.ateasztalod.hu felhasználóinak szólnak, és csak az oldalunkon keresztül vehetőek igénybe! Ingyenes szolgáltatásunkat szeretnénk mindenki számára elérhetővé tenni, weboldalunkon

A mai gasztronómia lehető legszélesebb skáláját megjeleníteni.

Nagyon fontos számunkra, hogy a szolgáltatásunkat mind felhasználóink, mind partnereink maximális megelégedésére nyújtsuk. Mi magunkra nézve kötelezőnek tartjuk és Tőled, valamint partnereinktől is elvárjuk a korrekt hozzáállást!

Szeretnénk, ha rajtunk keresztül megtalálnád a Te asztalod. Jó böngészést, jó foglalást, és jó étvágyat kívánunk!

A Te asztalod csapata.